Információs Technológia

IT BLOG

Webdesign trendek (4.rész)

2022. április 11. 08:34 - RottenBiller

Beágyazott videók

informacios-technologia-webdesign-trendek-film-video-01.jpg

A gyorsan változó technikai világunkban létfontosságú, hogy naprakészek legyünk a legújabb webdesign trendekkel. Weboldal készítés során fontos arra törekednünk, hogy webhelyünk érdekes és vonzó legyen. A weboldal látogatók nem csak azt figyelik, amit Ön elmond a weboldalán keresztül, de fontosak az olyan részletek is, mint a weboldal betöltődési ideje, a mobil kijelzőkön történő megjelenés minősége. A vállalkozásoknak most minden korábbinál találékonyabbnak kell lenniük, hogy a kíváncsi látogatók figyelmét megragadják és ügyfelekké alakítsák őket.

A videók népszerűbbek mint valaha, köszönhetően a széles sávú internetkapcsolatnak, amelyek elérhetőek mind az asztali, mind a mobil eszközön. A weboldalba érdemes beágyazni egy videót, a nézők figyelmének megragadása továbbá az információk továbbítása érdekében. Egy jó videó eszköze lehet a felhasználóink edukációját, viták generálásában játszhat szerepet, továbbá a márka tudatosság megteremtésében segítheti a vállalkozást. A webdesign trendek szakértői szerint, 2022-ben vonzóbb háttérvideók jelennek meg a webhelyeken, amelyek segítik a látogatókat a tartalommal történő kapcsolódásban és növeli az oldalon töltött időt.

informacios-technologia-webdesign-trendek-film-video-02.jpg

A weboldal kezdőlapján történő videó használat az egyik legjobb webdesign trend 2022-ben. A webdesignerek és weboldal készítők olyan videókat használnak a nyitó oldalon, amelyek bemutatják a projektet, a berendezéseket, az alkalmazottakat, bepillantást engednek abba, hogy egy tipikus nap hogyan néz ki a vállalatnál. A felhasználók figyelmét megragadja a videó és segítséget ad abban, hogy megismerjék a márkát mielőtt folytatják az oldal görgetését. 2022-ben webdesign trendek között szerepel, hogy a kezdőlapunkon videót használjunk.

informacios-technologia-webdesign-trendek-film-video-03.jpg

A videó már régóta az egyik legjobb tartalom forma az interneten. 2022-ben már nem lesz elég egy YouTube videó beágyazása az oldalunkba. Egy új korszak köszöntött ránk, amelyben szándékosan keresni kell az új módszerét a videók weboldalunkba történő beágyazásának. Ez lehetőséget biztosít számunkra arra, hogy ne korlátozzuk le magunkat, a beágyazott lejátszási formáknak, mozgósítsuk kreatív erőforrásainkat és találjuk meg a módját, hogyan lehet a weboldalon videókat megjeleníteni. Egy jó példa lehet erre, a háttérkép videóra történő lecserélése.

 informacios-technologia-webdesign-trendek-film-video-04.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://informacios-technologia.blog.hu/api/trackback/id/tr8217802723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása