Információs Technológia

IT BLOG

Webdesign trendek (11.rész)

2022. április 19. 06:51 - RottenBiller

Lebegés, rétegződés, árnyékok

informacios-technologia-webdesign-trendek-lebeges-01.png

Lebegő részek

A 2022-es év legjobb webdesign trendejei közé tartoznak a lebegő elemek. Használj lebegő elemeket, rétegeket, árnyékokat. Kísérletezz annak érdekében, hogy ötleteidet a maximális szabadság megtartása mellett, korlátozás nélkül és a webhely látogatóinak örömére közvetíthesd.

A rétegződés, az árnyékok a lebegő részek használata egy nagyon jó trend. A puha árnyékokkal kiegészített elemek illuzórikus három dimenziós hatást hoznak létre. Weboldal készítés során, ennek a webdesign trendnek a használatával érdekes részeket adhatunk hozzá a weboldalunkhoz. Minden egyes elemet úgy kell megtervezni, hogy az ügyfelet érdekelje és a felhasználók figyelmét felhívja a tartalomra.

 

informacios-technologia-webdesign-trendek-lebeges-02.png

 

A felhasználó érezze a tér illúzióját!

A klasszikus három dimenziós design tervezéséhez képest ez a megoldás sokkal egyszerűbb, a felhasználó számára azt a lehetőséget teremti meg a webhely, hogy érezze a tér illúzióját, pozitív érzelmeket kapjon a szolgáltatással történő együttműködésről. A lebegő részletek lehetőséget adnak arra, hogy növelje a márka iránti érdeklődés szintjét. A termékünket felismerhetőbbé tegye.

A webdesignerek ezt az eszközt használhatják a három dimenziós effektusok és a térbeli animációk helyett. A webdesign a weboldal készítés során a funkcionalitás növelésére irányuló tervezői tevékenység. A trendek használata során a webdesigner kialakítja a webhely szerkezetét, a navigációt, az információ észlelésének és a felhasználó munkájának egyszerűsítésére szolgáló eszközöket.

A megjelenés tervezése során fontos szem előtt tartani a hirdetési szempontokat, amelyeket a lebegő részletek nagyszerűen tud kiemelni. A tervezőknek 2022-ben szem előtt kell tartaniuk a hozzáférhetőséget és az egyszerű navigációt, így egyedülálló, de intelligens módon foglalkozhatunk a látogatókkal.

A szakemberek 2022-ben innovatív és kísérletező tervezési trendekre számítanak, amelyek növelik a felhasználói élményt és fokozzák a látogatók elköteleződését. Úgy gondoljuk, hogy a lebegő részek ennek egyik eszköze lehet.

 informacios-technologia-webdesign-trendek-lebeges-03.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://informacios-technologia.blog.hu/api/trackback/id/tr9717810929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása