Információs Technológia

IT BLOG

Mégsem hozza el a jövőt a Facebook mindannyiunk számára?

2022. június 11. 15:28 - RottenBiller

A Meta újratervezte költségvetését

pexels-bradley-hook-123318.jpg

Mégsem hozza el a jövőt a Facebook mindannyiunk számára?

A Meta újratervezte költségvetését

 

A Facebookból lett Meta újratervezte költségvetését és több projektet is átütemezett. Andrew Bosworth a cég műszaki igazgatója levelet írt a dolgozóknak, amely kiszivárgott a vállalat falai közül. A levélben arról tájékoztatja a munkatársait, hogy néhány hardveres fejlesztés félretesznek, néhányat lehet, hogy végleg befejeznek.

A kiterjesztett valóság szemüveget, amit a társaság 2024-ben tervezett és amely a Project Nazare munkanevet kapta, igen nagy valószínűséggel nem készül el. Csak a platform fejlesztői számára lesz majd elérhető, az Orion kódnevű szemüveg. Az AR szemüveg egy második generációja Artemis kódnevű kiadását prioritásként kezelik majd, egy az ügyben jártas személy szerint.

 

 

 

 

A cég bevételnövekedése lelassult és ezért szükségesek ezek a visszaszorítások, a vállalat a munkaerőfelvételt is szünetelteti.

 

Egyes hírek szerint a cég felfüggeszti a saját okosóra projektjét is, amelyen egyébként több éven keresztül dolgoztak.

Közben kiderült, hogy a videóchat eszközük sem kerül a piacra, mint ahogy az okosképernyő sem, amihez csak az üzleti ügyfelek férnek majd hozzá. A hírek szerint a Meta a jövőben a termékek üzleti eszközként történő újra pozicionálásra összpontosít majd a jövőben.

Szólj hozzá!
Címkék: Facebook AR VR Meta

A bejegyzés trackback címe:

https://informacios-technologia.blog.hu/api/trackback/id/tr6717854725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása