Információs Technológia

IT BLOG

Google algoritmus frissítés

2022. május 29. 11:37 - RottenBiller

Fókuszban a tartalom

pexels-anna-tarazevich-5697254.jpg

A Google bejelentette, hogy módosította Alap-, vagy Mag- algoritmusát, ezért az elkövetkező 1-2 hétben jelentősen átalakulhat a találati lista, ami a hazai cégeket is érinteni fogja majd.

Évente több alkalommal jelentős fejlesztéseket hajtanak végre az általános rangsorolási folyamatokban. Ezeknek a frissitéseknek az a célja, hogy növeljék a relevanciát a keresési eredményekben ezáltal mindenki számára hasznosabbá tegyék a keresőt.

Fókuszban a tartalom

A Google hangsúlyozza, hogy az alapvető frissítés után leeső oldalaknak nincs semmi bajuk. Ez azt jelenti, hogy megértjük azokat, akik kevésbé jól teljesítenek egy alapvető frissítésváltozás után, még mindig úgy érezhetik, hogy tenniük kell valamit.

A Google azt javasolja azon weboldal tulajdonosok számára, akik egy-egy frissítés után veszítenek pozíciójukból, hogy összpontosítsanak annak biztosítására, hogy a lehető legjobb tartalmat hozzák létre és publikálják oldalukon. Ez az, amit az algoritmusaink meg akarnak jutalmazni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://informacios-technologia.blog.hu/api/trackback/id/tr5317843083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása