Információs Technológia

IT BLOG

Digitális marketing trendek 2023 3. rész

2022. szeptember 30. 14:41 - RottenBiller

Videó tartalom

videotartalom-letrehozasa-kamera.jpg

 

 

 

Az interneten a videó tartalom elsőbsége megkérdőjelezhetetlen. Számtalan statisztika mutatja, hogy leginkább ezt a tartalom formát fogyasztjuk az interneten. Megkérdőjelezhetetlen a videó tartalom az e-kereksedelmi folyamatokban is. 

Egy olyan videó tartalom, amelyben elmeséljük a vállalkozásunk történetét, amelyben megosztjuk az értékrendünket, felbecsülhetetlen erővel bír, az azonos értékrendet valló látogatókkal kialakított kapcsolat lehetőségében. 

A termékvideók, amelyek megmutatják, hogy egy terméket hogyan lehet használni, szintén nagy mértékben növeli a vállalkozás és az ügyfelek közötti kommunikáció eredményességét. 

Felbecsülhetetlen erővel bír, hogy ha egy vállalkozás képes arra, hogy az ügyfeleit rávegye, szerepeljenek a videó tartalmaikban és osszák meg pozitív tapasztalataikat a vállalkozással kapcsolatban.

 

 

 

filmkeszites.jpg

 

 

Az internet telis tele van olyan tartalmakkal, amelyek a videó tartalmak fontosságát hangsúlyozzák, a tartalomkészítés, a keresőoptimalizálás, a márkaépítés, a történetmesélés, a digitális marketing és az e-kereskedelmi folyamatok területén. 

 

A különböző cikkekben arra hegyezik a hangsúlyt, hogy az olvasót meggyőzzék arról, hogy a mobiltelefonja segítségével minél előbb érdemes nekilátni a videó tartalom gyártásának. Az igazság azonban az, hogy a videó tartalom elkészítés koránt sem annyira egyszerű, mint amennyire szüksége lenne arra, a vállalkozónak. 

 

film-keszites.jpg

 

 

Miért olyan nehéz a videó tartalom gyártása?

 

 

Igazából a videó tartalom elkészítése nagyon drága. Ha nem pénzben, akkor időben lesz az. Hiszen a szükséges felszerelések. A megfelelő kép és hangminőség professzionális előállítása rengeteg erőforrást igényel. 

 

A megfelelő fényviszonyok beállítása és a hang megfelelő, külső zajoktól történő mentesítése egy olyan feladat, amely nagyon komoly szakértelmet igényel. Amennyiben nem tudjuk vagy nem akarjuk egy arra képesített, tapasztalattal rendelkező szakember munkáját megfizetni és mégis professzionális végeredményt akarunk, akkor nagyon fel kell készülnünk és topon kell lennünk. 

 

 

Legyél te az első ember, aki hozzászól a fórumon: miért olyan nehéz a videó tartalom gyártása?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://informacios-technologia.blog.hu/api/trackback/id/tr3017943778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása